Forestillinger sęson 2017/18


Efter festen 
 
Et portræt af tidens næststørste generation, født i midten af 60’erne, som står ansigt til ansigt med hinanden og udsigten til, at deres ungdom er ufravigeligt forbi – men alligevel nægter de, at skulle være voksne; det er noget vores bedsteforældre var.
 

Tirsdag den 3. oktober kl. 20.00 i Herlev Medborgerhuset

 


 
Bridge over troubled water FÅ BILLETTER
 
Historien om Simon & Garfunkel livslange venskab og uvenskab. Året er 1990 i New York. Simon & Garfunkel skal indlemmes i The Rock Hall of Fame. Vi møder dem backstage. De har ikke set eller talt med hinanden siden deres verdensturné i 1982, som var en rædsel for dem begge at komme igennem.

Tirsdag den 31. oktober kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

Læs mere
 
 


Komedien, hvor lt går galt UDSOLGT  

Vi advarer: Der er risiko for, at du græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden.

Mandag den 20. november kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 


Mørket ligger under sengen 

Mor og far kommer på overraskelses-besøg hos deres søn.
Han har bare ikke tid til hyggesnak og kagefis, så det er lige på hovedet i seng. Godnat og sov godt.

Tirsdag den 28. november kl. 19.00 i Herlev Medborgerhus

 
 

I fornuftens Land

Forestillingen tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og vores land.
 

Torsdag den 25. januar kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Piaf UDSOLGT

Et intenst, underholdende indblik i Edith Piafs liv, præsenteret igennem fortællinger og fortolkninger af hendes mest kendte sange. Edith Piaf, ”spurven” fra Paris, var ikke kun en verdenskendt, fransk sangerinde men en personlighed ud over det sædvanlige.

Torsdag den 8. februar kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 
 

Inden jeg fylder 67 

”Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder. Forstår I? Indtil for nylig har mit liv været så rigt og indholdsrigt som det kunne være. Jeg elsker at undervise. Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension!”
 

Torsdag den 1. marts kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

 

Piraterne fra Penzance  

Oplev Figaros opføre Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette Piraterne fra Penzance. Et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler.
illetter til Noahs Ark. Der er kun ét problem. Duen har kun to billetter!

Tirsdag den 13. marts kl. 20.00 i Herlev Medborgerhus

 
 

Peter Pan UDSOLGT 

Alle børn har i deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene.

Tirsdag den 20. marts kl. 18.00 i Herlev Teaterbio

 
 

I familien 
  
Der lurer et oprør! Mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter.
 

Tirsdag den 10. april kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 
 

Romeo & Juliet

 
En forrygende farce, der baserer sig på et formidabelt kropssprog og en ubetalelig mimik. Forlægget er Shakespeares Romeo og Julie, men her hører enhver sammenligning med den gamle klassiker op.
 
Torsdag den 26. april kl. 20.00 i Herlev Medborgerhus