Forestillinger sęson 2019/20


Svejk i anden verdenskrig  
 
Anden verdenskrig raser. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer.
 

Mandag den 30. september kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 


 
Dødsdansen  
 
Strindbergs Dødsdansen er nok verdens-
dramatikkens ultimative ægteskabsdrama, men ikke uden selvironi og morbid humor. Edgar og Alice bor isoleret ved havet og står overfor at fejre deres sølvbryllup. Ægteskabet er stormomsust. Jo mere de kan håne og genere hinanden jo bedre.

Mandag den 21. oktober kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

Læs mere
 
 


Sigurds danmarkshistorie  UDSOLGT    

Sigurd Barretts fantastiske bestsellerbog fra 2016 har solgt mere end 70.000 eksemplarer. Nu opføres værket som en teaterkoncert med skuespillere, band – og med en rigtig tidsmaskine.

Torsdag den 24. oktober kl. 17.00 i Herlev Teaterbio

 
 


Ryg – en sørgmunter cabaret UDSOLGT  

Bodil Jørgensen lagde de danske teaterforeninger ned i sæsonen 2015/16 med hendes fortolkning af Lulu Zieglers repertoire i cabaretten Den Sidste Turist – og nu er Bodil Jørgensen på banen igen med: RYG – en sørgmunter cabaret.

Onsdag den 30. oktober kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Troen og Ingen

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huus’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.
 

Mandag den 4. november kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Berlin – frihed er ikke en selvfølge 

Grethe og Otto er ansat i ”Happy Travel”. De står for infoaftener i en let causerende og underholdende stil med musikalske hits fra det sidste århundred på tysk, jiddisch, dansk og engelsk og historiske oplysninger.

Torsdag den 28. november kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 
 

Kærlig hilsen H. C. Andersen  

I dette ny skrevne musikdrama hvor H.C. Andersen er på scenen med tre musikere, lader vi den berømte forfatter fortælle sin egen historie på en helt særlig måde. 15 stærke ny skrevne sange med sjældne og ukendte digte danner den musikalske ramme om forestillingen. Alle ordene er hans egne – taget fra digte, breve, dagbøger, romaner, optegnelsesbøger og eventyr. En intens og dramatisk fortælling, hvor vi går bag masken og bag om den myte, H. C. Andersen var så optaget af at bygge op om sig selv.
 

Tirsdag den 28. januar kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

 

Modne damer i morgenkåbe UDSOLGT   

En forrygende spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod. Vi er på en ”Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. 3 gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag.
 

Torsdag den 27. februar kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Let it Rock UDSOLGT  

Så alle kan godt glæde sig til en stor aften med smil, latter, glæde og måske en tåre på kinden, når LET IT ROCK tager på sin storslåede tur ned ad Memory Lane. Med en række af vores bedste sangere og musikere på scenen, bl.a. Jonas Rasmussen. Det er 50 år siden at The Beatles udgav deres sidste album, Let It Be. LET IT ROCK bliver en forrygende hyldest med over 40 hits i en musikalsk fortælling om hvad der skete dengang, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning.

Torsdag den 26. marts kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Elverhøj – men tonen er lav    Få pladser  
  
Figaros opfører en opdateret Elverhøj og tilsætter den sin helt egen form for komik. Grev Walkendorf har ladet to børn bytte for egen vindings skyld. Han udgiver sin spæde broderdatter for at være Elisabet Munk. Og en bondekone får mod en net sum penge den lille Elisabet i sin varetægt, men en aften forlader hun den lille ved elverhøjen. Mor Karen kommer forbi stedet, hun tager barnet med sig hjem, og nu kaldes barnet Agnete.
 

Torsdag den 23. april kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 
 

Erhard mod monopolet

 
Gladsaxe, året er 1963. DR bygger TV-byen midt i velfærdstatens nye mønsterkommune. Det eneste TV i Danmark, DR, er klar til at levere public service til hele folket. Men byens borgmester Erhard Jacobsen ser rødt. Erhard går til kamp mod monopolet.
 
Torsdag den 30. april kl. 20.00 i Herlev Teaterbio