Forestillinger sęson 2018/19


Magiker for en aften  
 
Publikum sidder parat, men aftenens stjerner dukker aldrig op. Teatrets to billetkontrollører havner tilfældigt på scenen og beslutter sig for at gennemføre aftenen alligevel.
 

Torsdag den 4. oktober kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 


 
Otto  
 
Der var engang en mand og en kone, der så brændende ønskede sig et barn. En dag finder manden en kævle ude i skoven, der grangiveligt ligner et barn. Det viser sig, at det er levende. De tager ham til sig og kalder ham Otto. Og de elsker ham meget højt. Men Otto har en uhyggelig appetit... Frit efter det tjekkiske eventyr Otesanek.

Tirsdag den 9. oktober kl. 19.00 i Herlev Medborgerhus

Læs mere
 
 


Doktor Carl von Cosel   

En musikalsk og grotesk forestilling fra det virkelige liv. Om en umulig kærlighed, der er så stor, at den måske overvinder selve døden.
Videnskabsmanden Carl von Cosel var ikke i tvivl om, at det kun var et spørgsmål om tid, før man kunne vække de døde til live.

Mandag den 29. oktober kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 


Haabet  

HAABET er baseret på Mich Vraa’s roman som skildrer slavehandlen i al dens gru i årene 1787 til 1825. En fortælling der både rummer ondskab og kærlighed, frygt og ikke mindst håb.

Fredag den 9. november kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Peer Gynt

Peer Gynt er både en klassisk- og en meget moderne dannelsesberetning, der stiller det evigt gyldige spørgsmål på spidsen: Hvordan er man sig selv, uden at være sig selv nok?
 

Onsdag den 21. november kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Andens Verdenskrig - Liva på jul 

Er julemanden på overførselsindkomst resten af året? Den dér lille nisse, der rejste, var det noget med 24-årsreglen? Bliver man i sort humør, hvis julen ikke er hvid?

Tirsdag den 18. december kl. 20.00 i Herlev Medborgerhus

 
 
 

Bilisten  

Vi tager vejen forbi pendlerliv, trængsel, frihed, trafikregler, opråb til de andre bilister… og alt dét, der gør os til de mennesker, vi bliver til i bilen.
 

Mandag den 14. januar kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 

 

Emil fra Lønneberg  

EEEMIL! Råber Anthon Svendsen, så det runger i hele Kathult. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt af sted.
 

Onsdag den 6. februar kl. 18.00 i Herlev Teaterbio

 
 

Svend, Knud og Valdemar  

”Svend, Knud og Valdemar” eller ”Kongemordet i Roskilde” eller ”Slaget på Grathe Hede”, et historisk, romantisk udstyrsstykke i med indlagte sange. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Tirsdag den 19. februar kl. 20.00 i Herlev Medborgerhus

 
 

Dæmoner 
  
Dæmoner er fra 1985 og et af Lars Noréns stærkeste forestillinger. Et passionsdrama med elementer af både liderlighed, lidenskab og lidelse.
 

Tirsdag den 5. marts kl. 20.00 i Herlev Teaterbio

 
 
 

Livet, hvor svært kan det være

 
En sjov og poetisk fabulering over livet i forskellige stadier set gennem et livslangt venskab.
 
Torsdag den 14. marts kl. 20.00 i Herlev Teaterbio
 


Jagten på det grå guld 

Vi følger to ældre mænds indbyrdes rejse mod fortidens tinder og minder. En ekvilibristisk, humoristisk og rørende rejse, der søger at finde ind til kernen i os mennesker.

Mandag den 29. april kl. 20.00 i Herlev Teaterbio